Ik heb Vanwittenbergh gevonden via internet. Na een telefoontje had ik snel een afspraak en is alles direct geregeld met de verzekering. Geen tussenkomst meer door derden. Een week later was de carroserie hersteld.
Erik De Vuyst
Mercedes C Classe
Ik heb mijn bumper laten herspuiten na talloze krassen. Ik ben zelf van Geraardsbergen en ken Carroserie Vanwittenbergh dus al jaren. Topteam ! Vraag ook eens naar de bandenservice die ze bieden.
Karen Geeroms
Hyundai I20
Ik ben slachtoffer geweest van schade met vluchtmisdrijf. De dader werd echter via een getuige aangegeven.Mijn schade aan mijn kofferdeksel en bumper zou via een fotoexpertise (dringend) opgemaakt moeten worden. Mijn dealer adviseerde uw bedrijf en ook mijn verzekeraar vindt het oké dat ik expertise en herstelling bij u laat uitvoeren.
Ruben Deers
Audi A4
Hallo, ik ben een klant van Garage Van belle in Bever en heb een accidentje gehad met mijn Peugeot 308 (bumper vooraan). Dit werd perfect herstelt door het team van vanwittenbergh. Bedankt !!
Stijn G.
Peugeot 308
Ik heb net voor de verkoop van mijn wagen alle krasjes en een deuk in de zijdeur laten herstellen door Vanwittenbergh. Resultaat : de handelaar in 2dehands voertuigen heeft de wagen direct overgenomen wegens carroserie in perfecte staat. Het was onzichtbaar hersteld !
Gerrit H.
Mercedes GLK
Ik heb mijn Ferrari F355 toevertrouwd aan Christophe Vanwittenbergh om de lakschade te herstellen. Dit is perfect gebeurd. Blije klant. mvg, Erwin.
Erwin Borremans
Ferarri F355
Alles is goed verlopen met de herstelling van mijn zijkant van de wagen na een aanrijding. Alles is via Christophe verlopen die de foto's rechtstreeks doorstuurde naar de verzekering. Bedankt !
An De Bot
Citroën C4
Wagen binnen bij Christophe wegens ongeval. Na 1 week was hij terug. Alles geregeld met de verzekering we hebben niets moeten betalen.
David Heerinckx
Skoda Fabia