THE PAST THE FUTURE Van Wittenbergh Carroserie

  Ik heb Vanwittenbergh gevonden via internet. Na een telefoontje had ik snel een afspraak en is alles direct geregeld met de verzekering. Geen tussenkomst meer door derden. Een week later was de carroserie hersteld.
  Erik De Vuyst
  Mercedes C Classe
  Ik heb mijn bumper laten herspuiten na talloze krassen. Ik ben zelf van Geraardsbergen en ken Carroserie Vanwittenbergh dus al jaren. Topteam ! Vraag ook eens naar de bandenservice die ze bieden.
  Karen Geeroms
  Hyundai I20
  Ik ben slachtoffer geweest van schade met vluchtmisdrijf. De dader werd echter via een getuige aangegeven.Mijn schade aan mijn kofferdeksel en bumper zou via een fotoexpertise (dringend) opgemaakt moeten worden. Mijn dealer adviseerde uw bedrijf en ook mijn verzekeraar vindt het oké dat ik expertise en herstelling bij u laat uitvoeren.
  Ruben Deers
  Audi A4
  Hallo, ik ben een klant van Garage Van belle in Bever en heb een accidentje gehad met mijn Peugeot 308 (bumper vooraan). Dit werd perfect herstelt door het team van vanwittenbergh. Bedankt !!
  Stijn G.
  Peugeot 308
  Ik heb net voor de verkoop van mijn wagen alle krasjes en een deuk in de zijdeur laten herstellen door Vanwittenbergh. Resultaat : de handelaar in 2dehands voertuigen heeft de wagen direct overgenomen wegens carroserie in perfecte staat. Het was onzichtbaar hersteld !
  Gerrit H.
  Mercedes GLK
  Ik heb mijn Ferrari F355 toevertrouwd aan Christophe Vanwittenbergh om de lakschade te herstellen. Dit is perfect gebeurd. Blije klant. mvg, Erwin.
  Erwin Borremans
  Ferarri F355
  Alles is goed verlopen met de herstelling van mijn zijkant van de wagen na een aanrijding. Alles is via Christophe verlopen die de foto's rechtstreeks doorstuurde naar de verzekering. Bedankt !
  An De Bot
  Citroën C4
  Wagen binnen bij Christophe wegens ongeval. Na 1 week was hij terug. Alles geregeld met de verzekering we hebben niets moeten betalen.
  David Heerinckx
  Skoda Fabia