Werkplaats


De werkplaats waar de herstellingen worden uitgevoerd is verwarmd, en er is plaats voor een 15 tal wagens. Naast de ruimte waar de herstellingen gebeuren, bevindt zich een verfmengruimte, het bureau en enkele opslagplaatsten voor gereedschap.

De ruimte betreft 1700m². Deze ruimte wordt wekelijks volledig gereinigd. 3 spuitcabines maken het mogelijk parallel te werken zonder vertragingen.

SONY DSC

RICHTBANK

De Celette is een oprijbank met een elektrisch hydraulische onderlift. Deze lift heeft een hefhoogte van 1.34 m (bovenkant rijbanen) en een netto hefcapaciteit van 2.800 kg. Daarnaast is de richtbank uitgerust met 4 gehaakte spindel lasnaadklemmen. Door deze gepatenteerde constructie kunnen de lasnaadklemmen aan de bank blijven en behoort het sjouwen tot het verleden. Door de spindels zijn de dorpelverankeringen naar de auto toe te spindelen waardoor tijd wordt bespaard.

Ook kan deze klus door één man worden uitgevoerd. Daarnaast heeft dit systeem nog een bijzonder technisch voordeel. Door de klemmen naar de auto te brengen blijft de auto met voor- en achteras op de rijbanen staan. Hierdoor gaat de auto niet als een ‘banaan’ over de lasnaadklemmen hangen en kunnen portieren en schermen zonder problemen worden afgehangen, waarbij de auto op de lasnaadklemmen blijft verankerd.

MILIEU VRIENDELIJKE SPUITCABINES

Nova Verta USA , gevestigd in Washin.gton, is de leidinggevende leverancier van hoogwaardige industriele en automotive spuitcabines. Door research heeft Nova Verta de laatste 10 jaar enorme technologische vooruitgang in hun spuitcabines geboekt.

Nova Verta biedt een unit die warmte terugwint voor op zijn spuitcabines en voorbewerkingunits, waarmee ruim de helft op de gas- of olierekening bespaard kan worden. Verder heeft Nova Verta softstarters als optie op zijn spuitcabines, waardoor de piekstroom die normaliter volgt op inschakeling van de cabines uitblijft, wat dus een energiebesparing oplevert.

SONY DSC
SONY DSC

VERFMENGCOMPUTER

Door het gebruik van software kunnen alle kleuren worden gecreerd. Deze software laat toe :

 • Zoeken in een enorme kleuren databank om Colormap, Pantone®, 3M™ vinyl en
  duizenden industriele populaire kleuren te vinden.
 • Formule aanpassen aan de gewenste hoeveelheid verf
 • Het creeëren van eigen database van kleuren
 • Overzicht van het gebruik van verf en de prijs per herstelling.

WAT DOEN WIJ ?

 

 • Uitdeuken zonder spuiten (uitlepelen)
 • Een kostenbesparende methode voor het herstellen van kleine deukjes waarvan de lak nog intact is.
 • De ideale behandeling bij hagelschade, parkeerschade, e.d
 • Jaarlijks zorgen wij voor de opleiding van 2 stagairs van locale technische scholen.
 • Wij kunnen voor vele verzekeringsmaatschappijen de schade rechtstreeks afhandelen zonder de tussenkomst van een expert. Wagen komt binnen voor expertise en herstelling. Een audatex bestek met digitale foto’s worden naar de verzekering doorgestuurd. Deze foto’s (beeldexpertise wordt door het bedrijf zelf gemaakt) Geen wachttijden meer voor de expertise.
  De herstellingen van het chassis bij afgekeurde wagen door middel van de rode kaart. Wij zorgen dat u probleemloos door de controle komt !
 • “Denetroleren” van uw wagen : uw wagen wordt aan de onderkant volledig behandelt met een anti corrossie laag met het product denetrol. Hierdoor wordt de onderkant van uw wagen beschermt tegen corrosie, zout, en andere externe oorzaken van corosie.
 • Uitlijnen van wagen
 • Herstellen van banden + vervangen van (zomer) banden.
 • Wij beschikken over een ruime parkingen en zeer goede bereikbaarheid.
SONY DSC